Hikari TROPICAL DISCUS BIO-G 80g

10,59

Rok dobave: max 14 dni
Dnevna hrana za diskuse, skalarke, pritlikave ostrižnike in druge manjše tropske ribe.

Šifra: 1844 Kategorije: , ,

Posebna, dnevna hrana je razvita tako, da se s svojimi sestavinami popolnoma prilagaja prehranjevalnim navadam diskusov. Sestavine spodbujajo obarvanost teh čudovitih rib.

 
Prednosti
  • Vsebuje naravne sestavine kot je krill in ličinke sviloprejk, ki vzpodbujajo tek večine diskusov in drugih izbirčnih rib.

  • Uporabljeni bio-kemično sintetizirani karotenoidi, pomagajo razvijati močno, naravno obarvanost, ne da bi vplivali negativno na modre barve rib.

  • Popolna in uravnotežena kombinacija prvovrstnih naravnih sestavin in lipidov, ki spodbujajo rast in obliko, ki jo je bilo včasih možno zagotavljati samo z uporabo govejega srca in tubifexov, ki so lahko povzročali prekomerno debelost in infekcije s paraziti.

  • Laboratorijsko testirana velikost pelet in njihovo počasno potapljanje sta odlična izbira za večino diskusov , med njimi tudi izbirčnežev ter mladih in divjih rib. Pelete so za normalno hranjenje perfektno oblikovane.

  • Pelete se hitro natopijo z vodo in postanejo mehke, obdržijo pa svojo obliko. Ne onesnažujejo vode in ne povzročajo meglice.

Seznam rib, ki so trenutno na voljoObiščite nas na Facebook!

Vabimo vas, da nas obiščete tudi na naši Facebook strani.

facebook12